Zelf een konijnenhok maken

hokSinds ik mijn site heb aangemeld bij Ilse en Google merk ik dat er een hoop mensen zijn die op zoek zijn naar een ontwerp voor een konijnenhok. Nadat ik 1,5 jaar geleden 2 konijnen en een hok gekocht had merkte ik dat de ruimte en kwaliteit hiervan te wensen overlaat. Ik ben op zoek gegaan naar een alternatief maar kwam tot de conclussie dat zelf maken de enige oplossing is. Ik wilde een hok waarbij de konijnen ook rechtop kunnen staan, ze een groot beschermd vertrek hebben en waarbij ze ook genoeg vrije ruimte hebben.

In dit document  is terug te vinden welke materialen ik heb gebruikt en welke overwegingen vooraf zijn gegaan aan het bouwen.

Het overzicht is nog niet compleet en ik moet een IKEA achtige beschrijving maken om de te doorlopen stappen te beschrijven, maar het begin is er.

Waar ik vooraf geen rekening mee heb gehouden is dat werken met kwalitatief goede materialen het konijnenhok wel prijzig maakt.

Heb je vragen of opmerkingen mail ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook Twitter Google+