Over GWC

Welkom op de site van The Groennou Web Commuinity (GWC). Op onze site berichten we over wat ons bezig houdt, schijven we over wat we zoal doen en delen we natuurlijk onze 'Kodak-moments'.

Registreren?
Als geregistreerde kun je op onze site commentaar geven bij sommige artikelen en nog wat meer informatie op de site aantreffen zoals ons onder andere ons fotoalbum. Op verzoek (van ons of jezelf) kan je ook rechten krijgen om auteur te worden op onze site. Je kunt dan berichten aan de site toevoegen en ons van linksuggesties te voorzien voor het 'Favorieten'-gedeelte.

Privacy
Het spreekt voor zich dat we niets vreemds doen met de gegevens die je opgeeft bij de registratie. Het geeft ons gewoon een idee wie er allemaal (kunnen) participeren op onze site en het geeft ons de mogelijkheid eventueel contact met je op te nemen.

Auteurs- en databankenrecht
Mocht er content op onze homepage staan waarop onverhoopt auteurs- en/of databankenrecht rust, laat ons dit dat even weten door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we direct de bewuste content van onze homepage kunnen verwijderen.

Facebook Twitter Google+